وزارت بهداشت مصاحبه دکتری تخصصی نانوفناوری پزشکی را به دانشگاه آزاد اسلامی واگذار کرد
به گزارش خانه دکتری، معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی از برگزاری مصاحبه دکتری تخصصی رشته نانوفناوری پزشکی به صورت غیر متمرکز در دانشکده علوم و فناوریهای نوین این واحد خبر داد.
دکتر ارکیده قربان دادرس با اعلام این خبر گفت:۱۸ مرداد مصاحبه پذیرفتهشدگان آزمون کتبی دکتری تخصصی نانوفناوری پزشکی به صورت غیرمتمرکز در دانشکده علوم و فناوریهای نوین واحد علوم دارویی برگزار می شود.
معاون آموزشی واحد علوم دارویی گفت: با توجه به اینکه تاکنون برگزاری امتحان و مصاحبه دانشجویان دکتری تخصصی رشتههای مختلف پزشکی و علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت به صورت متمرکز در وزارت بهداشت صورت میگرفته است، با توجه به اقبال خوبی که از سوی دانشجویان شرکت کننده در آزمون کتبی این رشته به واحد علوم دارویی نشان داده شد، برای نخستین بار در رشته نانوفناوری پزشکی واگذاری امتحان مصاحبه آن دسته از دانشجویانی که این واحد را برای ادامه تحصیل در رشته نانوفناوری پزشکی انتخاب کرده بودند و در آزمون کتبی موفق به قبولی شدهاند، به واحد علوم دارویی واگذار شد.
وی افزود: از سوی وزارت بهداشت اعضای هیات علمی مصاحبه کننده با دانشجویان تعیین شده و برای آنها ابلاغ رسمی نیز صادر شده است، بنابراین برای نخستین بار در تاریخ حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، مصاحبه دانشجویان به حالت غیرمتمرکز در یکی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی واگذار میشود.
دادرس گفت: با توجه به اینکه سال گذشته مجوز این رشته پس از بازدید و تایید شورای گسترش وزارت بهداشت، به واحد علوم دارویی داده شده بود، بنابراین سال پیش تعدادی دانشجو از سوی وزارت بهداشت به واحد علوم دارویی معرفی شد ولی در سال جاری با هماهنگی های صورت گرفته با دبیرخانه وزارت بهداشت، اعضای مصاحبه کننده از سوی واحد علوم دارویی و از سوی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی معرفی شدند.
وی درباره نحوه برگزاری مصاحبه این دانشجویان اظهار داشت: از آنجا که محل تحصیل این دانشجویان، دانشکده علوم و فناوریهای نوین واحد علوم دارویی است، اعضای مصاحبه کننده متشکل از هیات علمی و مدیرگروه انتخاب شده همانطور که از طریق سایت واحد نیز اطلاع رسانی شده است، ۱۸ مرداد در محل این دانشکده حاضر هستند.
معاون آموزشی واحد علوم دارویی افزود: به نظر میرسد با توجه به امکانات نرم افزاری و سختافزاری خوبی که در رشته نانوفناوری پزشکی و سایر رشتههای حوزه علوم پزشکی در نظر گرفته شده است، استقبال خوبی از سوی دانشجویان برای این رشتهها صورت میگیرد، لیکن پیشنهاد شد با توجه به اینکه رقابت بین دانشگاههای دولتی و آزاد رقابت نابرابری است (چرا که دانشجویانی که دانشگاه آزاد را انتخاب میکنند باید نسبت به پرداخت شهریه نیز اقدام کنند) بنابراین خوب است حمایتها و امتیازاتی برای جلب دانشجویان و تحصیل آنها در بخش غیر دولتی در نظر گرفته شود. از جمله در نامهای از سوی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی درخواست شده است در موضوع حداقل نمره آزمون کتبی و نیز ظرفیت در نظر گرفته شده ملاحظاتی صورت گیرد.
وی گفت: اکنون واحد علوم دارویی دانشگاه آزاد اسلامی در ۱۱ رشته شامل ۶ رشته مقاطع ارشد و ۵ رشته مقطع دکتری تخصصی نظیر فارماکولوژی، سمشناسی، اقتصاد و مدیریت دارو، داروسازی سنتی و نانوفناوری پزشکی دانشجو میپذیرد.

