تاسیس رشته بهداشت و ایمنی غذایی/ بازنگری گرایش های صنایع غذایی

تاریخ :
دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی از بررسی پیشنهاد راه اندازی رشته «بهداشت و ایمنی غذایی» در مقطع دکتری تخصصی خبر داد.

به گزارش خانه دکتری به نقل از وزارت بهداشت، دکتر جمشید حاجتی افزود: جلسه هیات ممتحنه و ارزشیابی رشته علوم و صنایع غذایی که در دی ماه ۹۵ در محل دبیرخانه شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی برگزار شد پیشنهاد تاسیس رشته علوم و صنایع غذایی در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را مورد بحث و بررسی قرار داد.

دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی ، بهداشت و تخصصی اظهار داشت: در این جلسه پیشنهاد تهیه برنامه رشته بهداشت و ایمنی غذایی در مقطع دکتری تخصصی PhD ارائه و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

حاجتی خاطر نشان کرد: در این جلسه گزارش بازنگری رشته های علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل و کیفی و بهداشت و ایمنی مواد غذایی در مقطع کارشناسی ارشد در راستای بسته های تحول آموزش پزشکی مورد ارزیابی قرار گرفت.

به اشتراک بگذارید:
برای اطلاع از اخبار و مطالب جدید در خبرنامه سایت عضو شده و با مراجعه به ایمیل، عضویت خود را تکمیل کنید. آموزش عضویت

نظر دهید :

نام شما :*
ایمیل شما :
نظر شما :
کد را وارد کنید : *
عکس خوانده نمی شود