خانه دکتری | اخبار دکتری | آزمون دکتری | منابع دکتری | مشاوره دکتری | دفترچه دکتری

تبلیغات در سایت
امروز: جمعه، 19 آذر 1395   مصادف با: Friday, 9 December 2016
خانه دکتری، اولین و تنها وب سایت ارشد و دکتری دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و درگاه پرداخت بانک ملت
» » رشته کارشناسی ارشد علوم تغذیه دربحران وحوادث

رشته کارشناسی ارشد علوم تغذیه دربحران وحوادث

کد مطلب: 295
تاریخ: 16 بهمن 1394, 18:29
نظرات: 0
    انتشار این مطلب در تلگرام
  • امتیاز منفی
  • 0
  • امتیاز مثبت
در باره رشته کارشناسی ارشد علوم تغذیه دربحران وحوادث

به گزارش خانه دکتری، دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته علوم تغذیه در بحران و حوادث غیر مترقبه رشته ای است که طی آن دانشجویان با مبانی علم تغذیه در بحران و حوادث غیر مترقبه و علوم وابسته به آن آشنا شده و قادر خواهند بود در چنین شرایطی خدمات لازم را در زمینه برنامه ریزی و مدیریت تغذیه ، آموزش و سایر جنبه های کاربردی و اختصاصی را در شرایط عادی ، بحران و اضطراب ( جنگ ، زلزله ، سیل و ...) به مردم و افراد ذیربط در نیروهای مسلح، هلال احمر ارائه نمایند.

با توجه به نقش و اهمیت تغذیه در شرایط بحران و حوادث غیر مترقبه ضرورت وجود برنامه ریزی ، آموزش نیروهای اجرایی و ماهر ، کنترل کیفیت مواد غذایی ، انجام تحقیقات در زمینه های مختلف علوم تغذیه در بحران و حوادث غیر مترقبه ، امور پشتیبانی ، فرمولاسیون جیره های غذایی بر حسب نوع بحران ، حوادث و عملیات نظامی در شرایط آب و هوایی گوناگون و نهایتاً تربیت افراد ماهر مورد نیاز جهت انجام ماموریت های فوق، رسالت این رشته به خوبی روشن می شود.

در راستای ارتقای توانمندی های دانش آموختگان مقطع کارشناسی رشته تغذیه و علوم و صنایع غذایی و دیگر رشته های تحصیلی ذکر شده در این برنامه آموزشی و تربیت کارشناسان ارشد در این رشته و با فعالیت مؤثر این افراد در جایگاههای اختصاصی تغذیه در بحران و حوادث غیر مترقبه و تغذیه نظامی در شرایطی نظیر جنگ زلزله و ... این نیاز برطرف خواهد گردید.

با توجه به تکرار حوادث و بلایای طبیعی و غیر طبیعی در ایران و اینکه کشور ایران جزء 10 کشور اول بلا خیز جهان می باشد و همچنین استقرار کشور  ایران در منطقه ای که از نظر جغرافیای نظامی ، دارای وضعیت استراتژیک خاصی می باشد، لازم است آمادگی همه جانبه در مقابله با بحرانها را داشته باشیم. آموزش و پژوهش ، مدیریت و آمادگی در جهت تغذیه مناسب مردم، نیروهای امداد و نجات و نیروهای مسلح در شرایط مختلف بحران حاصل از جنگ و حوادث غیر مترقبه از امور ضروری در این شرایط می باشد.

وظایف حرفه ای دانش آموختگان :
وظایف فارغ التحصیلان این دوره عبارتست از :
1-مدیریتی :
کمک در برنامه ریزی و مدیریت تغذیه در بحران و حوادث غیر مترقبه
کمک در طراحی ، فرمولاسیون و ساخت جیره های غذایی برای شرایط بحران و جنگ های NBC ( هسته ای ، بیولوژیک و شیمیایی)
انجام وظیفه به عنوان کارشناس کنترل کیفیت مواد غذایی در مراکز تهیه و تامین مواد غذایی هلال احمر و نیروهای مسلح
مدیریت بهداشت مواد غذایی در ادارات وابسته به نیروهای مسلح و هلال احمر

2- پژوهشی:
انجام تحقیقات تغذیه ای متناسب با نیازهای جامعه، سازمانها و مراکز در شرایط بحران و حوادث غیر مترقبه و نیروهای نظامی

3- آموزشی :
همکاری در زمینه آموزش های اختصاصی تغذیه در بحران برای مخاطبین و دست اندرکاران بهداشت و سلامت جامعه در شرایط عادی ، بحران و نظامی.

شرایط و نحوه پذیرش دانشجو:
قبولی در آزمون ورودی مطابق با ضوابط و مقررات وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی می باشد
داوطلبین علاوه بر داشتن شرایط عمومی گزینش دوره کارشناسی ارشد مصوب شورایعالی برنامه ریزی، باید دارای دانشنامه کارشناسی در یکی از رشته های علوم تغذیه ، علوم و صنایع غذایی ( کلیه گرایشها) ، علوم آزمایشگاهی ، زیست شناسی عمومی و بهداشت عمومی باشند که از طریق امتحان ورودی پذیرفته خواهند شد.

کاربر گرامی؛
برای خرید جزوات و استفاده از تمامی امکانات سایت، می بایست ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.

نظر یا سوال خود را در مورد این مطلب ثبت کنید :

نام شما:  *
ایمیل شما:  *
متن نظر شما:  *
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود